179 žhavící trubka krátká

Kód
8KM8344
Značka
Q-model
Dostupnost
Cena:
149 Kč
s DPH

Krátká žhavící trubka s kabelem zakončeným krokosvorkami. Pro všechny motory se standardními žhavícími svíčkami.

Vhodné pro větší motory, pokud je motor ukryt pod krytem. Pro motory malých kubatur (do 2,5-3,5 ccm) bývá vhodnější žhavící kolíček. Koncovky se rovněž dodávají v provedení s vypínačem a indikační LED diodou.Zvláště pro makety a modely vrtulníků se používá tzv. vnitřní žhavení – svíčka je trvale propojena s nenápadně umístěným, ale snadno dostupným konektorem, do kterého se kabelem přivede žhavící proud z power panelu. ... více »

Vhodné pro větší motory, pokud je motor ukryt pod krytem. Pro motory malých kubatur (do 2,5-3,5 ccm) bývá vhodnější žhavící kolíček. Koncovky se rovněž dodávají v provedení s vypínačem a indikační LED diodou.Zvláště pro makety a modely vrtulníků se používá tzv. vnitřní žhavení – svíčka je trvale propojena s nenápadně umístěným, ale snadno dostupným konektorem, do kterého se kabelem přivede žhavící proud z power panelu.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ