Vyvažovačka vrtulí břitová

Kód
4SZ499
Značka
DU-BRO
Dostupnost
Cena:
1 190 Kč
s DPH

Přesná břitová vyvažovačka modelářských vrtulí všech typů a velikostí (do 12") - od lehkých pro slow-flyery až po velké dřevěné nebo uhlíkové pro obří modely. Jediné omezení - otvor ve vrtuli musí být menší než 15 mm.

Přesná břitová vyvažovačka modelářských vrtulí všech typů a velikostí - od lehkých pro slow-flyery až po velké dřevěné nebo uhlíkové pro obří modely. Jediné omezení - otvor ve vrtuli musí být menší než 15 mm. Nyní můžete jako zvláštní příslušenství dokoupit hřídele pro přesné vyvažování vrtulí pro multikoptéry s pravotočivými i levotočivými závity M5, M6, M8x1,0mm (Phantom) a M8x1,25mm. ... více »

Přesná břitová vyvažovačka modelářských vrtulí všech typů a velikostí - od lehkých pro slow-flyery až po velké dřevěné nebo uhlíkové pro obří modely. Jediné omezení - otvor ve vrtuli musí být menší než 15 mm.

Nyní můžete jako zvláštní příslušenství dokoupit hřídele pro přesné vyvažování vrtulí pro multikoptéry s pravotočivými i levotočivými závity M5, M6, M8x1,0mm (Phantom) a M8x1,25mm.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ