107" Extra 330SC scale 35% (2 700 mm) 100ccm (červeno/žlutá)

Kód
4ST17324-RY
Značka
Pilot RC
Dostupnost
Cena:
27 990 Kč
s DPH

ARF stavebnice polomakety akrobatického speciálu o rozpětí 2 700 mm, určená pro pohon spalovacím benzínovým motorem o obsahu 100 ccm. Velmi lehká konstrukční stavba, potah fólií Oracover, mnoho uhlíkových dílů.

Akrobatický model Pilot RC EXTRA 330SC 2700 mm je speciálně konstruován pro 3D i precizní klasickou akrobacii, ale zábavu si s ním užijete i při zcela rekreačním víkendovém polétání. Vyznačuje se pevnou, ale velmi lehkou konstrukcí z balsy a překližky s rozsáhlým využitím uhlíkových a laminátových komponent a výztuh ze slitin hliníku. EXTRA 330SC 2700 mm je určena pro pohon benzínovým motorem 100-120 ccm. Pro ARF stavebnice Pilot RC je typická velmi vysoká předpracovanost – všechny části draku jsou samozřejmě sestavené a potažené nažehlovací fólii Oracover – ale tím to nekončí! Všechny závěsy kormidel jsou nainstalované, st ... více »

Akrobatický model Pilot RC EXTRA 330SC 2700 mm je speciálně konstruován pro 3D i precizní klasickou akrobacii, ale zábavu si s ním užijete i při zcela rekreačním víkendovém polétání. Vyznačuje se pevnou, ale velmi lehkou konstrukcí z balsy a překližky s rozsáhlým využitím uhlíkových a laminátových komponent a výztuh ze slitin hliníku. EXTRA 330SC 2700 mm je určena pro pohon benzínovým motorem 100-120 ccm.

Pro ARF stavebnice Pilot RC je typická velmi vysoká předpracovanost – všechny části draku jsou samozřejmě sestavené a potažené nažehlovací fólii Oracover – ale tím to nekončí!

  • Všechny závěsy kormidel jsou nainstalované, stejně jako lankové náhony směrovky a táhla kormidel.
  • Laminátové kryty motoru jsou nastříkané a předinstalované – zbývá jen vyříznout případné otvory dle vašeho motoru a tlumiče.
  • Palivová nádrž je nainstalovaná.
  • Motorová přepážka je nainstalovaná.
  • Kryt kabiny je předsestavený a nastříkaný.
  • Pro serva křidélek jsou připraveny tři šachty umožňující použití jednoho středového serva nebo dvojice serv.

Další věc, která se vám bude líbit, je příslušenství dodávané ve stavebnicích Pilot RC:

  • Předvrtané laminátové páky kormidel
  • Uhlíkové trubkové spojky křídla a vodorovné ocasní plochy
  • Uhlíkové podvozkové nohy upevňované šrouby pro snadnou demontáž pro přepravu v menším autě
  • Uhlíková ostruha
  • Uhlíkový vrtulový kužel
  • Podvozková kola s duralovými ráfky

Pro snadnou přepravu je křídlo dvoudílné s uhlíkovou trubkovou spojkou stejně jako vodorovná ocasní plocha. Snadno můžete demontovat také směrovku zavěšenou na závěsech s průběžným ocelovým čepem a podvozek upevněný šrouby.

Krátce a stručně – máte se na co těšit!


Rozměry přepravních boxů:

Trupový Box: 240 x 37 x 48 cm
Křídlový Box: 142 x 85 x 20 cm

Upozornění

Dle Nařízení Komise v přenesené pravomoci (EU) 2019/945 ze dne 12. března 2019 o bezpilotních systémech a o provozovatelích bezpilotních systémů ze třetích zemí a Prováděcího nařízení Komise (EU) 2019/947 ze dne 24. května 2019 o pravidlech a postupech pro provoz bezpilotních letadel jsou provozovatelé a piloti bezpilotních létajících prostředků (klasické modely letadel, multikoptéry, drony), které mají hmotnost vyšší než 250 g nebo nesou kameru nebo jiný senzor schopný jakkoli zachycovat osobní údaje, povinni se registrovat (v ČR u Úřadu pro civilní letectví). Další informace najdete zde: Registrace provozovatelů a pilotů dronů

Rozpětí [mm]2700
Délka [mm]2580
Hmotnost [g]12600
Plocha křídla [dm2]139.1
Ovládané funkceS,V(2),K(4),M
Náročnost stavbyS2
Náročnost pilotážeP3,P4

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ